+31 6 12051939 calvin@hao-ict.nl

Ik help u met de volgende diensten.

Computer kassa met Chinese bon
Met dit computer kassasysteem hoeft uw personeel geen Chinese tekens te kunnen schrijven. De bestellingen worden goed leesbaar in Chinees op bonnen afgedrukt. Bijna iedere Chinees restaurant gebruikt het. Wilt u meer hierover weten, neem dan contact op!

Website
Is uw website al goed leesbaar op de smartphones?
Kunnen uw klanten jullie website goed vinden?
Komen er wel eens reserveringen binnen via de website?

Is het antwoord nee, neem dan contact op!

E-mailmarketing systeem
U bent elke dag druk bezig binnen uw bedrijf. Hierdoor komt u tijd tekort om uw klanten te onderhouden. Terwijl u het heel belangrijk vindt om regelmatig met zij te communiceren.
Met dit systeem behoudt u contact met uw klanten, ook als ze niet bij u in het restaurant zijn!

HAO-ict Oplossingen voor Chinese ondernemers

Ik spreek uw taal!

Neem contact op

 

Ni Hao

Ni Hao betekent goedendag in het Chinees.

Wanneer enkel het karakter “hao” wordt gebruikt, dan betekent het goed.
Goedendag, mijn naam is
Chi-Pang Cheung.

Maar u mag me ook Calvin noemen.

Calvin van de goede ict!

 

Vanaf mijn jeugd hielp ik mijn ouders al in een Chinees restaurant. En dit voor meer dan tien jaar lang. Daarna heb ik bijna 15 jaar een Nederlandse baan gehad. Toen werkte ik als IT-systeembeheerder en beheerde ik de computers van bedrijven. Met mijn Chinese achtergrond en ICT-ervaring wil ik hiermee de Chinese horeca bedrijven helpen. Doelstelling is om ICT slimmer in te zetten waardoor Chinese ondernemers makkelijker hun omzet kunnen behouden en/of te verhogen.

Hierom kiest u voor Chi-Pang Cheung

Altijd dichtbij

Oplossingsgericht

Maatwerk

Calvin heeft ons het afgelopen jaar geholpen met het implementeren van e-mailmarketing en Teamleader CRM. Hij heeft technische ondersteuning verleend en onze klanten goed geholpen. Calvin heeft ertoe bijgedragen, dat CRMmail een gecertificeerd partner van Teamleader is. We hebben Calvin ervaren als een deskundige collega, die op een prettige manier zijn kennis kon overdragen. Het was plezierig met hem samen te werken.

René Brouwer

Directeur, CRMmail

Neem contact op