HAO-ict Oplossingen voor Chinese ondernemers

Ik spreek uw taal!

Ni Hao

Ni Hao betekent goedendag in het Chinees.

Wanneer enkel het karakter “hao” wordt gebruikt, dan betekent het goed.
Goedendag, mijn naam is
Chi-Pang Cheung.

Maar u mag me ook Calvin noemen.

Calvin van de goede ict!

 

Neem contact op

Zin in Chinese thee?

Hierom kiest u voor Chi-Pang Cheung

Altijd dichtbij

Oplossingsgericht

Maatwerk

Vanaf mijn jeugd hielp ik mijn ouders al in een Chinees restaurant. En dit voor meer dan tien jaar lang. Daarna heb ik meer dan tien jaar een  Nederlandse baan gehad. Toen werkte ik als IT-systeembeheerder en beheerde ik de computers van bedrijven. Met mijn Chinese achtergrond en ICT-ervaring wil ik hiermee de Chinese horeca bedrijven helpen. Doelstelling is om ICT slimmer in te zetten waardoor Chinese ondernemers hun omzet kunnen behouden en/of te verhogen.

Ik help u met de volgende diensten.

E-mailmarketing systeem
U bent elke dag heel druk met uw bedrijf. Met dit systeem behoudt u contact met uw klanten, ook als ze niet bij u in het restaurant zijn.

Website
Is uw website al goed leesbaar op een mobiel? Bent u vindbaar? Komen er wel eens reserveringen binnen via de website? Is het antwoord nee, neem dan contact op!

Computer kassa met Chinese bon
Computer kassasysteem is heel populair. Bijna iedere Chinees restaurant gebruikt het. Wilt u meer hierover weten, neem dan contact op!

WIFI
Wifi is voor veel gasten net zo belangrijk als water uit de kraan.
Terwijl zij wachten op hun bestelling, kunnen zij hun berichten lezen en beantwoorden. Hierdoor zullen zij ervaren dat de wachttijden heel kort zijn.

Calvin heeft ons het afgelopen jaar geholpen met het implementeren van e-mailmarketing en Teamleader CRM. Hij heeft technische ondersteuning verleend en onze klanten goed geholpen. Calvin heeft ertoe bijgedragen, dat CRMmail een gecertificeerd partner van Teamleader is. We hebben Calvin ervaren als een deskundige collega, die op een prettige manier zijn kennis kon overdragen. Het was plezierig met hem samen te werken.

René Brouwer

Directeur, CRMmail

Neem contact op

Meer weten?