+31 6 12051939 calvin@hao-ict.nl

HAO-iCT

 

Uw ICT in vertrouwde handen

 

Ni Hao

Ni Hao, vele van jullie zullen dit wel (her)kennen. Het betekent goedendag in het Chinees. Wanneer enkel het karakter “hao” wordt gebruikt, dan betekent het goed.
Goedendag, mijn naam is Calvin. Calvin van de goede ict!

 

Neem contact op

Zin in Chinese thee?

Handige

De H van Handige. De aangeboden diensten zijn handige applicaties. Die bewezen zijn dat ze gebruiksvriendelijk en efficiënt ingezet kunnen worden.

Applicaties

Denk hierbij aan applicatie zoals CRM, nieuwsbrief applicatie en complete kantoorautomatisering zoals Google Apps for Work.

Online

Online betekent dat al deze applicatie via internet beschikbaar zijn. Het maakt dus niet uit of je een smartphone of tablet of computer gebruikt, je kunt overal bij jouw gegevens komen!

Door de steeds vernieuwende technische innovaties op gebied van ICT-systemen, kan men overal werken. Uiteraard dient er een goedwerkende internet verbinding te beschikken. Er is in de praktijk gebleken dat veel ondernemers onvoldoende op de hoogte zijn over deze vernieuwende technologie. Logisch zij willen meer bezighouden met hun eigen bedrijfsactiviteiten. HAO-iCT speelt hierop in. En gaat ZZP-ers en bedrijven in het MKB (tot 50 medewerkers) in Noordoost Nederland ontzorgen op het gebied van Cloud-diensten. Cloud-diensten zijn handige applicaties die via internet gebruikt kunnen worden.

De focus ligt op de volgende diensten:

E-mailmarketing systeem
Voor veel ondernemers is het ontwerpen, schrijven en bijhouden van nieuwsbrieven iets wat blijft liggen. CRMmail biedt de oplossing. Zie verder tabblad “Diensten”

CRM Teamleader
Teamleader is een gebruiksvriendelijk CRM pakket. Door het gebruik hiervan ontstaat een goed relatiebeheer. Met als gevolg structuur en overzicht binnen de organisatie.
Zie verder tabblad “Diensten”.

Google Apps for Work
Google Apps for Work is een volledig kantoor automatiseringsomgeving voor ondernemingen. Voor ondernemers die overal en altijd over hun data willen beschikken. Zie verder tabblad “Diensten”

Calvin heeft ons het afgelopen jaar geholpen met het implementeren van e-mailmarketing en Teamleader CRM. Hij heeft technische ondersteuning verleend en onze klanten goed geholpen. Calvin heeft ertoe bijgedragen, dat CRMmail een gecertificeerd partner van Teamleader is. We hebben Calvin ervaren als een deskundige collega, die op een prettige manier zijn kennis kon overdragen. Het was plezierig met hem samen te werken.

René Brouwer

Directeur, CRMmail

Neem contact op

Meer weten?